Зі стегенець вирізати кістку,помити,просушити та приправити.
Якщо готувати чахохбілі з цілої курки, то її потрібно порубати на куски та тушкувати на 1 час довше,щоб м'ясо курки добре відставало від кісток.
Перемішати,виключити вогонь та залишити чахохбілі з курки на 10 хвилин під кришкою,щоб відкрилися аромати спецій.
Якщо Ви готуєте чахохбілі одразу з гарніром, то вкінці готування додайте до курки з овочами попередньо відварену квасолю, спеції,зелень та часник та тушкуйте все разом 3 хвилини.
Комментарии
следить за комментариямиВах, как вкусно!
Спасибо!
Чахохбили — это очень вкусно!
я от з куркою ніколи не пробувала фасолі)але спробую неодмінно!!!!дякую.
Обов"язково,спробуйте!На здоров"я!
Вот все хорошо, Иннуль, классное горячее. Но для Чахохбили 200 гр. лука — это "ничего". Вот пару кг, да на сливочном масле — это да. И помидор около 2 кг. Поскольку готовим из того, что под рукой, получился очень вкусный суп-гуляш из курицы с фасолью
Согласна,если чахохбили делается из целой курицы на 2-2,5 кг! А на полкило бедрышек куриных,да без косточки,самое то!
Яж не наготавливаю много,ты забыла? Раз приготовила,съели за один раз и кастрюля свободна))))))
Все равно мало
мало ей,все ей мало!
Вкуснятина
Спасибо!
МАЛО ЛУКА!!!
Спасибо большое за рецепт! Очень вкусно и красиво!
На здоровье!