Страва на любителя: комусь нагадує смак дитинства або смак села, комусь рибні котлети, комусь тефтелі м'ясні... а в когось великі залишки цибулі )))
Потрібно для цибуляників:
- Цибуля ріпчаста(чищена) 600 г
- Пластівці вівсяні 4 ст. л.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль,перець,мускатний горіх за смаком
- Крупа манна 100 г
- Цукор 1/2 ч.л.
Цибулю потрібно мілко нарізати,кому хочеться поплакати))) або перебити в блендері разом з вівсяними пластівцями.
Перебити цибулю не в пюре,а на кусочки.
Додати до цибулі яйця курячі,сіль,перець та мускатний горіх.
Перемішати яйця зі спеціями.
Замісити виделкою тісто для цибуляників.
Можна смажити цибуляники на пательні.
Але щоб не дуже були жирними, цибуляники вбирають багато олії, я смажила в бутербродниці.
Смажити цибуляники до золотої скоринки.
Скласти готові цибуляники в каструлю мультиварки.
Хто буде смажити на сковороді,можна скласти в туж саму сковороду чи казанок.
Потрібно для соусу-підливи:
- Томатний сік 0,5 л
- Імбир свіжий 1-2 см
- Перець духм'яний 3 шт.
- Гвоздика 1 шт.
- Перець болгарський(сушений шматочками) 1 ст. л.
- Кріп(сухий) 1-2 гілочки
- Сіль за смаком
- Коріандр 1/2 ч.л.
Залити цибуляники томатним соком,додати спеції.
Імбир можна замінити часником.
Також за бажанням,додати до цибуляників з томатом, сухий кріп та сушений болгарський перець.
Тушкувати цибуляники в томаті 15-20 хвилин.
Подавати цибуляники зі сметаною.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиНу ты экспиреминатор Инна ! Удивляешь каждый день ! Спасибо !
цікава страва) потрібно спробувати.
Я готовлю так же, когда остаеться лук. Только не добавляю овсянку, манку. Можно просто муки добавить, что б держались. С соусом тоже не заморачиваюсь: томат, лаврушка, перец горошком и сметана. Вкусно!!! И если на блендере перебить на мелкие кусочки, и потушить хорошо, похожи на рыбные катлеты, я так над подругой пошутила, она ела за две щеки и говорила как я отлично разделала рыбку