Риба у вершково-цибулевому соусі

Автор: richinna 17 Января 2017
Риба у вершково-цибулевому соусі
Цей рецепт прекрасний тим, що готується риба в цибулевому соусі дуже швидко і не потрібно попередньо обсмажувати рибу.
Смак риби виходить дуже ніжним і подається з солодкуватим цибулево-вершковим крем-соусом, в якому готувалася риба. Хто любить цибулевий крем-суп - оцінить, і навіть той хто не любить-буде в захваті від такої риби і соусу:)

Потрібно на 3 порції:

  • Цибуля 250 г
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Вода 150 мл
  • Вершки 33% 150 мл
  • Спеції для риби,сіль за смаком
  • Риба (річковий окунь) 3 шт.
Очищену рибу приправити спеціями для риби та посолити. Можна взяти будь яку морську рибу(філе), в мене річковий окунь.
Я готувала в мультиварці на програмі "смаження риба" можна використовувати сковороду з кришкою і високими бортами. 

Розігріти олію та додати порізану цибулю, підсмажити до прозорості.
Додати до цибулі цукор і борошно, перемішати та підсмажити ще 3 хвилини.
Цибуля має стати гарного золотавого кольору, постійно помішувати.
Влити до цибулі біле сухе вино,тушкувати 1 хвилину.
Викласти рибу на цибулю з вином.
Влити гарячу воду та тушкувати під кришкою 5 хвилин. 
Якщо готуєте в сковороді, то готуйте на великому вогні, щоб рідина вирувала під кришкою.
Через 5 хвилин обережно перевернути рибу на інший бік, закрити кришку.
Це через 5 хвилин влити вершки і готувати до загустіння вершків 1-2 хвилини під кришкою.
Рибу викласти на блюдо. 
Цибулево-вершковий соус збити блендером.
Подавати рибу поливаючи вершково-цибулевим соусом гарячою. 

На гарнір можна подати, дуже смачне і гармонійне з рибою та її смаком, ексклюзивне пюре.



Живіть смачно!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 18 Января 2017
# 0

Ого, какие у тебя окуни! Вот, покажу, каких окуней ловить надо! Жалко, я свои не могу показать — общий вес 300 г, кот слопал вареные. Ты их в мульте готовила, а если в духовке запечь? Наверно, не такие нежные получатся. Буду собирать "больших" окуней...

richinna 18 Января 2017
# 0

это еще небольшие Окунь суховатая рыба,хотя и очень вкусная,я очень люблю
зачем тебе духовка,просто приготовь в сковороде...

gutka 20 Января 2017
# 0

ммммм, ням, я іду до тебе на рибу 

richinna 20 Января 2017
# 0

Поспіши, поки окунь ловиться

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014