
Соус не потрібно варити окремо він утворюється завдяки соку з яблук,м'яса та меду.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Соус не потрібно варити окремо він утворюється завдяки соку з яблук,м'яса та меду.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
![]() |
Свина вирізка(солодке м'ясо) 500г Вирізку порізати на куски товщиною 1,5см, почистити імбир та яблука. Імбир нарізати соломкою,яблука на 4-6 частин. |
![]() |
В кастрюлю мультиварки(казанок,вок) налити 1ст.л.олії,викласти м'ясо. Програма "тушкування" |
![]() |
На вирізку викласти імбир |
![]() |
Перевернути м'ясо через 5-7 хвилин,приправити спеціями. |
![]() |
Коли м'ясо максимально пустить сік викласти зверху яблука бажано твердих сортів. |
![]() |
Яблука з свининою полити медом та посипати паприкою. |
![]() |
Додати воду,щоб вона покрила м'ясо,сіль. |
![]() |
Тушкувати свинину з яблуками 20-30 хвилин. Подавати поливши підливою,яка утворилась в казанку. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиДякую!
Очень люблю сочетание мяса и яблочек!
Можете попробовать еще такой вариант в горшочке, тесте или котелке