Кабачки, цукіні в кукурудзяній манці з соєво-медовим соусом і кунжутом

Автор: richinna 5 Августа 2014
Кабачки, цукіні в кукурудзяній манці з соєво-медовим соусом і кунжутом

Кабачки з кукурудзяною скоринкою та соєво-медовим соусом з часником та кунжутом.
Смачно та незвично. Також можете спробувати смажені кабачки з зеленим соусом та горіхамикабачки з горіхово-часниковою заправкою та цукіні з кунжутом з заправкою.

  Молоді кабачки або цукіні - 2-3 шт.
Борошно пшеничне- 3 ст.л.
Манка(борошно) кукурудзяне- 4 ст.л.
Сіль з травами- 1ч.л.
Сіль,перець за смаком.

Цукіні порізати на кружочки шириною 0,5 см.
Посолити,поперчити,підкинути  декілька разів та відкинути на сито. Залишити на 20 хвилин.

 

В пакеті змішати пшеничне борошно з кукурудзяною манкою та сіллю з травами.


Приготувати часниково-соєво-медовий соус-заправку:
Соєвий соус- 2 ст.л.
Олія- 2 ст.л.
Прогріти на сковороді 1-2 хвилини.
Додати 1 ст.л. меду,1 ст.л. лимонного соку та 1 головку подрібненого часнику.
Все добре вимішати.

2-3 ст.л. кунжуту підсушити на сковороді.
Кабачки(скільки поміщається на Вашу сковороду) покласти в пакет до борошняної сумішші та потрусити.
Смажити кабачки чи цукіні на олії з обох боків до золотої скоринки.




















Викласти смажені кабачки в кукурудзяному борошні на паперові рушники.

Теж саме зробити зі всіма цукіні.
Викласти кабачки на тарілку, полити соусом та посипати кунжутом. Зробити це слоями та по черзі.
Спробуйте такі кабачки і Ви не пожалкуєте!

Смачного!

65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 5 Августа 2014
# 0

От без борошня никак)) ММ.. у меня дыня на ужин.. и перловка, НО У МЕНЯ- ТОЛЬКО ДЫНЯ. +5

richinna 5 Августа 2014
# 0

Можно,если заменишь:мука пшеничная+ манка кукурузная= чисто кукурузная мука! Замени и не делай мне нервы!

Marsella 5 Августа 2014
# 0

Marsella 5 Августа 2014
# 0

Мука пшеничная убьт меня сразу.. Манка чуть замедлит процесс. Расскажи лучше, как есть всю твою вкуснятину, и быть стройной

forum 5 Августа 2014
# 0

питайся картинками и закусывай (запивай) слюнками, которые выделяются при просмотре

Marsella 5 Августа 2014
# 0

Могу заработать гастрит и повышенную щелочность Можно я съем кусочек..

richinna 5 Августа 2014
# 0

Маш,мы шо, в дурдоме?
говорю же, возьми чистую кукурузную муку!
тебе же только пшеничную нельзя!?

forum 5 Августа 2014
# 0

Инночка, запей водичкой)) помнишь?..

richinna 6 Августа 2014
# 0

я лучше пивом

forum 5 Августа 2014
# 0

Пробував.. жарені кабачки та цукіні важко спортити

Marsella 5 Августа 2014
# +1

Я поки креативної упаковкою сита.. Відійти все не можу

Ксюша 8 Августа 2014
# 0

forum 8 Августа 2014
# 0

Ксюша поздравляю! ... так понимаю, елку наконец из квартиры вынесли?!

Ксюша 8 Августа 2014
# 0

richinna 8 Августа 2014
# 0

: ржунемогу! 
Ну ты,Юрочка,дал!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014