Кабачкові млинці з гарбузом на томатному соці

Автор: richinna 1 Октября 2016
Кабачкові млинці з гарбузом на томатному соці
Соковиті і смачні оладки з кабачкового тіста, замішаного на томатному соці та начинені гарбузом.

Потрібно:

  • Гарбуз (тонко порізаний) 20 кружечків
  • Кабачок 1 шт.
  • Яйце куряче 1-2 шт.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Томатний сік (домашній) 200 мл
  • Олія 1 ст. л.
  • Борошно 3/4 склянки
  • Перець чорний мелений за смаком
Кабачок очистити та натерти на тертушці з великими вічками. 
Додати яйце,сіль,цукор та перець, все добре вимішати виделкою.
Влити томатний сік,якщо сік дуже кислий можна додати дрібку соди(вона забере зайву кислоту),влити олію. 
Перемішати кабачки з томатним соком та додати борошно. 
Замісити рідке кабачкове тісто на томатному соці та залишити на 10 хвилин.
Гарбуз нарізати на тоненькі кружальця та очистити від шкірки. 
Я завжди спочатку ріжу гарбуз на куски, а потім чищу,так набагато зручніше зрізати тверду шкірку гарбуза.
В підсоленій воді проварити гарбуз 1 хвилину та відкинути на сито.
Викладати кабачкове тісто ложкою на сковороду змащену олією, зверху кружечок гарбуза. 
Смажити кабачкові млинці з гарбузом до скоринки з однієї сторони, перевернути на іншу сторону гарбузом вниз та підсмажити до готовності.  


Я майже завжди використовую дві пательні,коли смажу млинці(так швидше), а  на цей раз я використала для іншої сторони смаження оладок сковороду-гриль.  

Соковиті оладки з гарбузом на томатному кабачковому тісті смакують як теплими, так і холодними. 

Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 1 Октября 2016
# 0

Такі смугасті, яскраві млинці))) люблю гарбуз, цінний подарунок осені))

richinna 1 Октября 2016
# 0

так і є,гарбуз Дякую,Катя!

Oksana_sadova 1 Октября 2016
# 0

Такі гарненькі

richinna 1 Октября 2016
# 0

Дякую,Оксана!

lakshmi 2 Октября 2016
# 0

Очень аппетитные Инночка!

richinna 2 Октября 2016
# 0

Спасибо Лика,я старалась!

Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

Оргинальные оладушки! Такие солнечные! И полосочки от гриля как раз в тему

richinna 7 Октября 2016
# 0

Спасибо,Дорогая!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014