Потрібно:
- Капуста 400 г
- Сіль,перець за смаком
- Олія 1 ст. л.
- Масло вершкове 1 ст. л.
- цукор 1 дрібка
Капусту насікти та добре посолити. Залишити щоб пустила сік та віджати. Віджатої капусти має залишитися 300 г
На сковороді розігріти олію з маслом та викласти капусту.
Поперчити капусту та смажити під кришкою 10-15 хвилин до готовності,помішуючи.
Зняти кришку та остудити капусту.
Тісто:
- Борошно 240 г
- Масло(маргарин) 100 г
- Сметана 50 г
- Яйце 1 шт.
- Розпушувач 1 ч.л.
Борошно перетерти з маслом чи маргарином.
Додати яйце,сметану,розпушувач.
Замісити м'яке тісто.
Я це зробила в блендері.
Тісто зібрати в кульку та поставити в холодильник,поки не вистигне капуста.
Змішати тісто з капустою та знову покласти в холод на 20-30 хвилин.
Розкачати тісто на борошні,порізати ножем для піци.Викласти на змащений маслом пергамент та змастити яйцем або присипати тертим сиром.
Випікати крекер з капусти до готовності при темп. 180 град.
На фото розламане і складен в двоє печиво.
Мені сподобалось більше тонке печиво з капусти.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВкуснятина! Всё что с капустой — моё!
И моё!!! Всего побольше, и того, и другого! И холодненького пива
"Опасный" крекер! Рука тянется и тянется,пока ничего не останется))))