Молоду кукурудзу можна приготувати в сковороді, як сиру, так і варену. Особливо цей рецепт кукурудзи в сковороді підходить для
вареної молодої кукурудзи , яка залишилася на другий день і може подаватися, як самостійно, так і в якості гарніру до м'яса,птиці і т.д.
Потрібно:
- Кукурудза в качанах 3-4 шт.
- Масло вершкове 1 ст. л.
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Соєвий соус 3 ст. л.
- Сік лимону 1 ст. л.
- Часник 3 зубч.
Розтопити вершкове масло з оливковою олією на сковороді, додати соєвий соус, сік лимону та часник.
Викласти початки вареної кукурудзи.
Якщо молода кукурудза сира,потрібно влити ще 1 скл. води,щоб на половину покривала кукурудзу та готувати під кришкою 15 хвилин.
Якщо кукурудза варена,потрібно підсмажити качани кукурудзи з обох боків в соусі по 3-5 хвилин з кожного боку.
В мене залишалося місце в сковороді,тому я додала до кукурудзи ще цвітну капусту..
Подавати приготовлену кукурудзу в сковороді гарячою, посипавши базиліком чи зеленню.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЗ базіліком! Мммм ! Відчуваю аромат
Дякую за рецепт
на здоров'я,Ксюша!
дуже цікаво, при нагоді спробую, а то ми все просто варимо або запікаємо)
Буду рада Дякую,Катя!
Ой, моя любимая сковородка. Всего 15 минут? Попробую пожарить её с копченым салом. Иннуш, ты такая "европейка" на этой фотке, просто супер**!
Спасибо,дорогая Женечка!