1. Квасолю вимити, викласти у каструлю з водою і зварити на помірному вогні до готовності протягом
1,5 год.
2. Куряче м’ясо вимити, обсушити, нарізати невеликими шматочками та обсмажити на розігрітій олії до рум’яної скоринки.
3. Моркву і солодкий перець вимити. Моркву почистити, у перця видалити насіння. Моркву і перець нарізати соломкою, цибулю – дрібно.
4. Викласти на дно глиняних горщиків квасолю, потім – моркву, цибулю і перець.
5. Помідори нарізати крупними шматочками, викласти на овочі. Зверху розмістити куряче м’ясо. Додати воду.
6. Накрити горщики кришками та тушкувати все 25–30 хв. За 5 хв до готовності додати в горщики подрібнений часник.
7. Готову страву прикрасити м'ятою та маслинами.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиПриготувала страву за вашим рецептом. Вийшло дуже смачно та по новому. Дякую!!![](/img/smiles/girl_claping.gif)
Вчера попробовала блюдо по вашему рецепту. Очень вкусно. Так как я вообще обожаю итальянскую кухню, подружка поделилась рецептами итальянских салатов, перепробовала все: и с макаронами, и с моцареллой. Теперь вот перейду к основным блюдам. Выкладывайте новые рецепты, буду очень рада. Спасибо![](/img/smiles/girl_smile.gif)