1. Квасолю вимити, викласти у каструлю з водою і зварити на помірному вогні до готовності протягом
1,5 год.
2. Куряче м’ясо вимити, обсушити, нарізати невеликими шматочками та обсмажити на розігрітій олії до рум’яної скоринки.
3. Моркву і солодкий перець вимити. Моркву почистити, у перця видалити насіння. Моркву і перець нарізати соломкою, цибулю – дрібно.
4. Викласти на дно глиняних горщиків квасолю, потім – моркву, цибулю і перець.
5. Помідори нарізати крупними шматочками, викласти на овочі. Зверху розмістити куряче м’ясо. Додати воду.
6. Накрити горщики кришками та тушкувати все 25–30 хв. За 5 хв до готовності додати в горщики подрібнений часник.
7. Готову страву прикрасити м'ятою та маслинами.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиПриготувала страву за вашим рецептом. Вийшло дуже смачно та по новому. Дякую!!
Вчера попробовала блюдо по вашему рецепту. Очень вкусно. Так как я вообще обожаю итальянскую кухню, подружка поделилась рецептами итальянских салатов, перепробовала все: и с макаронами, и с моцареллой. Теперь вот перейду к основным блюдам. Выкладывайте новые рецепты, буду очень рада. Спасибо