Зазвичай чекаю на свій урожай кабачків і цукіні, а цього року у нас така посуха, що навіть незнаю чи взагалі матиму свої. Тож ціна на ринку доступна, придбала декілька для приготування на обід однієї з улюблених страв: пасти з молодими кабачками та м'ясним фаршем. Просто, швидко й смачно!
Ингредиенты
- макарони з твердих сортів пшениці 150 г.
- фарш свинний 200 г.
- кабачок (не великий) 1-2 шт.
- олія/смалець для смаження 1 ст. л.
- часник 1-2 зубчики
- сіль і перець до смаку
- вершки/сметана домашня 80 мл.
- олія оливкова 1 ст. л.
- приправи до смаку
У підсоленій воді відварити макарони до стану "al dente".
Кабачок (приблизно 250 грам) порізати невеликими скибочками й слегка обсмажити до м'якості на ложці олії.
Свинний фарш підсмажити на смальці чи олії, постійно помішуючи ложкою щоб не утворились великі грудочки. Додати подрібнений часник, посолити і приправити до смаку. Я люблю використовувати суміш мелених спецій: гірчиця біла, коріандр, гострий мелений червоний перець, майоран, тмин.
До готового фаршу додати кабачки, сметану, все перемішати й довести до кипіння.
Насамкінець додати зварені макарони, перемішати, проварити ще півхвилини. Подавати до столу зі свіжою зеленню та овочевим салатом.
Комментарии
следить за комментариямиЦікава страва Я випадково поставила 4, але це звичайно має бути 5.
Смачна домашня страва.
Дякую)))