Ніжну молоду картоплю можно варити, тушити, жарити, запікати, готовати з неї салати та котлети, оладки та запіканки. Ось приклад 5 найсмачніших страв, на мою думку, з молодої картоплі, якими поділилися наші Шефовці.
Дорогі друзі запрошую і вас до написання смачних статей. Обирайте самі тематику, та розкажіть про свої улюблені рецепти з нашого сайту обраної Вами теми. Так ми разом згадаємо про найсмачніші рецепту сайту и виразимо свою повагу до наших Шефів :)!
У відварену картоплю додають масло та укроп. А ще один варіант, який я дуже полюбляю, додати до відвареної молодої картоплі смажену цибульку зі сметаною.
Дорогі друзі, готуйте смачні страви з молодої картоплі і насолоджуйтесь їх корисним та чудовим ароматом. Приємного вам сезону молодої картопельки!
Шукайте також і інші рецепти з молодої картопельки - для цього у пошуку наберіть "
Молодая картошка" :)
Дякую Анжеліці(lakshmi) за головне фото :)
А ще буду вдячна Вам за Ваші тематичні статті :). Можно писати про страви із вишні, солодкі та кислі блюда, варіації на тему плова та будь-які інші, головне смачно та цікаво і на основі вже існуючих рецептів на Chef.com.ua :)
Комментарии
следить за комментариямиобожнюю картопельку
Ой, картошка, картошка, в кожуре уголек — это про печенную. А обожаю ее в любом виде. А приготовить из нее можно ого-го...(вспоминается фильм "Девчата"). А молодую люблю жарить маленькую с кожурой.
Ага, да, я фильм часто вспоминаю при виде картошки
Картошка — жареная, отварная пюре!!! Картофель — фри, картофель — пай! Шаньги!!!!)) Обожаю "Девчат". За картошку душу продам))
Ага попалась ! Теперь я знаю как тебя заманить