Для любителів фаршированого перцю, за рахунок мяса індички, виходить більш дієтичним.
Ингредиенты
- фарш індичий 500 г
- рис 100 г
- перець болгарський 8 шт
- помідори 1 кг
- цибуля ріпчаста 150 г
- морква 200 г
- олія
- спеції
Замість фаршу з індички можна використовувати курячий фарш. Якщо ви використовуєте рис, який готується довго, його треба попередньо відварити до готовності.
Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній терці. Помідори очистити від шкірки (я не очищала), пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері.
Змішати фарш і рис.
Посолити, поперчити. У перцю зрізати верхівку, вийняти насіння. Наповнити перець фаршем.
Цибулю злегка обсмажити на олії. Додати моркву, трохи обсмажити.
Додати помідори. Викласти перець.
Посолити. Накрити кришкою. Готувати протягом 40-45 хвилин. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЦе моя улюблена страва)))недавно готувала, також з індичим фаршем і з перетертими помідорами.
Смакота
В этом сезоне и я готовила перец исключительно с фаршем индейки, это вкуснотища!
Це дуже смачно