Салат "Печінка тріски під шубою"

Автор: Oksana_sadova 4 Января 2017
Салат \
Рекомендую приготувати дуже смачний та ніжний салат з печінки тріски. 

Ингредиенты

  • відварена картопля 2 шт
  • печінка тріски 160-200 г.
  • морква відварена велика 1 шт.
  • чорнослив 10-12 шт.
  • яйця відварені 3-4 шт.
  • майонез
Салат викладаємо шарами. Перший - картопля, зверху змащуємо майонезом,
печінка тріски без олії,
потім натерта морква, зверху змастити майонезом,
соломкою нарізаний майонез, змастити майонезом і 
і зверху натерти яйця. Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 4 Января 2017
# +1

Смачно!

Oksana_sadova 4 Января 2017
# 0

Дуже

richinna 4 Января 2017
# +1

Знову печіночка тріски

Oksana_sadova 4 Января 2017
# 0

Люблю її в салатах, вона така ніжна 

gutka 4 Января 2017
# +1

цікавий салат)

Oksana_sadova 4 Января 2017
# 0

і дуже смачнийРекомендую cпробувати,Катя

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014