Смачні та соковиті котлети зі свинини,маринованого буряка,маслин та квашених огірків,які можна приготувати в пароварці,на сковороді або в духовці.
Для котлет:
- Буряк варений 150-200 г
- Фарш м'ясний 300 г
- Огірок квашений 2 шт.
- Маслини 10 шт.
- Цибуля 1-2 шт.
- Жовток курячий або яйце 1 шт.
- Сіль,перець,цукор,оцет
Буряк потерти на крупній тертушці, посолити додати цукор та 1 ст.л. оцету. Дати промаринуватися пів години.
Цибулю порізати кубиком та смажити на олії.
Огірки та маслини мілко порізати.
Маринований буряк віджати від зайвої рідини.
Додати овочі до свинячогого фаршу.
Все добре вимішати та додати яйце або жовток. Це залежить від густоти фаршу.
Поперчити.
Мокрими руками сформувати котлети з м'яса та овочів.
Спочатку відбити фарш об руку,а потім приплюснути.
Готувати м'ясні котлети з буряком,маслинами та огірками в пароварці 20 хвилин.
Смажити на олії в сковороді або запекти в духовці.
В пароварці котлети трохи втрачають колір, але корисніші на відміну від смажених та меньше замороки.
В духовці котлети з овочів та свинини виходять з запеченою скоринкою.
Смажені котлети зберігають колір.
Але по соковитості і смаку ні одні не програють.
Добре смакують такі котлети з смаженим яйцем або яйцем пашот.
Спосіб приготування обирайте самі,мені прийшовся до душі- приготування м'ясних котлет з буряком огірками та маслинами в пароварці.
Комментарии
следить за комментариямиИ те, и другие хороши! Весенние котлетки! И цибулька такая в фарше очень нравится Мне 3 штучки, пожалуйста, и можно без хлеба...Дожили, котлеты с маслинами уже делаем!
Мойвы сюда не хватает
Вредина Мойва вкусная. Она типа корюшки, а корюшку цари ели!
Никто не присылыет на пробу, без дегустации — ни щитова!! Это я почему вредный — потому что велосипеда нет!
Обожнюю все,що готується з бурячком. Дякую за рецепт.
На здоров"я!
Очень интересный состав... Хочу попробовать!