Рукола - головний фаворит літа, це не тільки складова частина сезонних салатів, вона також може бути основою супу.
Ингредиенты
- пучок руколи 2 шт.
- картопля 2 шт.
- вода 1 л.
- морква 1-2 шт.
- олія оливкова
- сіль
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Спочатку потрібно порізати кубиками цибулю та обсмажити її на невеликій кількості олії.
За цей час почистити та нарізати моркву та картоплю.
Коли цибуля буде готова долити до неї воду і додати туди моркву та картоплю. Варимо хвилин 15-20 до готовності овочів.
За цей час готуємо руколу, декілька листочків відкладаємо для прикрашання. Руколу не нарізаємо!!!
Коли овочі будуть готові,тоді додаємо руколу цілу і буквально зразу виключаємо вогонь, щоб вона втратила менше вітамінів.
Тепер це все збиваємо ніжкою блендера до однорідної маси.
Перед подачею прикрашаємо гілочкою руколи.
Комментарии
следить за комментариямиЛюблю зелені супчики! З руколою не смакувула! Цікаво
Я такий з руколи вперше готувала, дуже смачно Рекомендую спробувати