Смачний салат із запечених овочів, заправлений томатним пюре та оливковою олією зі спеціями.
Такий теплий салат можна готувати і вдома в духовці, і на природі.
Дуже добре смакує до
м'яса,птиці та
риби в якості салату-гарніру.
Потрібно:
- Кабачки (молоді) 2 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Баклажан 1 шт
- Помідори 3-4 шт.
- Оливкова олія 2-3 ст. л.
- Зелень петрушки,сіль за смаком
- Перець,часник за бажанням
Овочі помити та викласти на деко застелене фольгою.
Запікати овочі біля години при 200 град. в духовці, один раз раз перевернувши.
Болгарський перець скласти в пакет і зав'язати,щоб пропотів. Остальні овочі залишити в духовці.
Нарізати кабачок кубиком,поки він ще гарячий.
Порізати на пластини та видалити насіння.
Баклажан також нарізати кубиком,як кабачок.
Помідори очистити та подрібнити ножем в пюре. Змішати з сіллю або соєвим соусом,часником,перцем та оливковою олією.
Болгарський перець очистити від насіння і шкірки, Філе перця нарізати смужками.
Всі нарізані овочі скласти в миску, додати подрібнену зелень петрушки, заправити салат томатною заправкою та перемішати.
Комментарии
следить за комментариямиОстаннім часом полюбила теплі салати, раніше не зовсім їх розуміла ))
я теж полюбила, а скоро зима...що це я маю їсти?