Люблю різні запіканки, які можна приготувати з будь-чого і при цьому покласти невеликі зусилля,час, і всі при цьому будуть нагодовані і задоволені )))
Потрібно:
- Кабачок середній 1 шт.
- Помідора 1 шт.
- Перець болгарський 1/2 шт.
- Печінка індича 1 шт.
- Яйцце куряче 3 шт.
- Сметана 100 г
- Манна крупа 150 г
- Розпушувач для тіста 1 ч.л.
- масло вершкове для змащування
- сіль,цукор,перець,спеціїї,трави за смаком
Кабачок потрібно порізати на крупний кубик та проварити 3 хвилини в підсоленій воді. Остудити.
Помідору та перець порізати .
Індичу печінку потрібно підсмажити або запекти в духовці.
Я запікаю
печінку в сітці 20 хвилин.
Яйця збити з цукром,сіллю та спеціями.
Додати сметану (кисле молоко) та манку, все добре вимішати
та додати
розпушувач.
Все добре вимішати. Залишити на 10 хвилин.
В форму для запіканки порізати вершкове масло.
Влити 1/3 тіста та викласти половину кабачків.
Зверху на кабачки: індичу печінку,перець та помідори.
Ще половину кабачків які залишились.
Залити овочі з печінкою тістом,що залишилось та випікати біля однієї години.
Я запікала запіканку з овочами і печінкою в хлібопічці.
Дуже ніжна і соковита вийшла овочева запіканка з індичою печінкою.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями