Запіканка овочева з печінкою

Автор: richinna 21 Октября 2015
Запіканка овочева з печінкою
Люблю різні запіканки, які можна приготувати з будь-чого і при цьому покласти невеликі зусилля,час, і всі при цьому будуть нагодовані і  задоволені )))

Потрібно:

  • Кабачок середній 1 шт.
  • Помідора 1 шт.
  • Перець болгарський 1/2 шт.
  • Печінка індича 1 шт.
  • Яйцце куряче 3 шт.
  • Сметана 100 г
  • Манна крупа 150 г
  • Розпушувач для тіста 1 ч.л.
  • масло вершкове для змащування
  • сіль,цукор,перець,спеціїї,трави за смаком
Кабачок потрібно порізати на крупний кубик та проварити 3 хвилини в підсоленій воді. Остудити. 

Помідору та перець порізати .
Індичу печінку потрібно підсмажити або запекти в духовці. 
Я запікаю печінку в сітці 20 хвилин.
Яйця збити з цукром,сіллю та спеціями.
Додати сметану (кисле молоко) та манку, все добре вимішати 
та додати розпушувач
Все добре вимішати. Залишити на 10 хвилин.
В форму для запіканки порізати вершкове масло.

Влити 1/3 тіста та викласти половину кабачків.
Зверху на кабачки: індичу печінку,перець та помідори.
Ще половину кабачків які залишились.
Залити овочі з печінкою тістом,що залишилось та випікати біля однієї години.
Я запікала запіканку з овочами і печінкою в хлібопічці.
Дуже ніжна і соковита вийшла овочева запіканка з індичою печінкою.








Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014