Куряча печінка з чорносливом та айвою в сметані / Печень с черносливом и айвой

Автор: richinna 15 Ноября 2013
Куряча печінка з чорносливом та айвою в сметані / Печень с черносливом и айвой

Приготуйте і думаю,Вам сподобається!
Смакота!

Печінка куряча 300-400г
Цибуля - 1 шт.
Айва 2-3 шт.
Чорнослив(без кісточки) -10 шт.
Сметана(вершки) - 100 г
Сіль,перець,крохмаль,олія

Печінку помити,почистити та просушити.
Посолити,поперчити та пепесипати крохмалом.
Як це зробити можна
підглянути тут.
Цибулю порізати кубиками,чорнослив помити та нарізати смужками, айву почистити та розрізати на часточки.

На сковороді в олії на великому вогні швидко смажити печінку з цибулею декілька хвилин,декілька разів підкинути,щоб печінка "схопилася" зі всіх боків.
Додати до печінки сметану чи вершки та перемішати.
Посипати курячу печінку в сметані
чорносливом та айвою.
Долити 1-2 склянки води.

Тушкувати під кришкою до тих пір, поки айва не стане м'якою.
Приправити спеціями та подавати печінку з айвою та чорносливом.

Смачного!

75

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 15 Ноября 2013
# 0

Айва ароматная, чернослив , хотя люблю его в рулетах со свининой и орехами, с беконом. С курячей печенкой, Иннуш, не представляю.

richinna 15 Ноября 2013
# 0

Попробуй! Если любишь чернослив в мясных блюдах,значит понравится! печень обретает очень интересный вкус,но всеравно ее распознать можно...

Marsella 15 Ноября 2013
# 0

Конечно попробую, айву у нас сложно достать, в отличие от чернослива 

richinna 15 Ноября 2013
# 0

замени айву яблоками,только добавь их в самом конце,чтоб не расползлись

Marsella 15 Ноября 2013
# 0

Не тот вкус будет, айва униальна своим кисло-сладко-вяжущим вкусом.. Может купить и можно, боюсь — безвкусную. Рецепт увела в КК несомненно. 

Zmeychka 18 Ноября 2013
# 0

Это как раз по мне! Как раз и печени, и чернослива хватает...

richinna 18 Ноября 2013
# 0

Это блюдо родилось в наших разговорах  здесь  

Zmeychka 18 Ноября 2013
# 0

Я так и подумала))) Кстати, из этого же разговора на днях испытала маринад для птицы с черносливом... 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014