Насолоджуйтеся її чудовим смаком разом зі своїми рідними.
Ингредиенты
- куряче філе 2 шт.
- оливкова олія
- шпинат 1 пучок
- сир домашній 100 г.
- твердий сир для посипання
- сіль за смаком
Куряче філе промити і обсушити. Викласти на робочу поверхню, зробити поперечні надрізи близько 1 см. глибиною на відстані 1 см. один від одного.
Шпинат протушити на оливковій олії протягом декількох хвилин.
Підготувати сир домашній і
додати до нього шпинат. Перемішати. Посолити та поперчити за смаокм.
Нафарширувати надрізи сирно-шпинатною сумішшю.
Посипати тертим твердим сиром (можна використовувати моцарелу).
Духовку попередньо розігріти до 200 ° C і запекти грудки протягом 20-25 хвилин або до готовності.
Комментарии
следить за комментариямиСвяткова страва! Як ти вважаєш, можна додати заморожений шпинат замість свіжого? У мене ще багато залишилося у морозильнику...
Дякую,Женя Я думаю, що можнасаме головне його добре віджати, щоб забагато рідини не було