Смачна і ситна страва насичена запашними ароматами розмарину і селери з цитрусовою ноткою.
Легко, просто, доступно.
Потрібно:
- Картопля 10 шт.
- Морква мілка 5 шт.
- Корінь селери 200 г.
- Гомілки курячі 1 кг.
- Розмарин, спеції, оливкова олія
- Цедра лимону чи апельсину 1 ст. л.
Замаринувати гомілки. Картоплю вимити і зварити з шкіркою у підсолені воді. Деко застелити фольгою, змастити оливковою олією викласти картоплю і придавити кулаком. Між картоплею розкласти почищену невеличку моркву або розрізану вздовж, нарізаний брусками корінь селери. Моркву і селеру змастити олією. Розкласти зверху на овочі гілочки розмарину. Посолити.
Гомілки попередньо замаринувати в улюблених спеціях з додаванням оливкової олії і цедри лимону чи апельсину (тільки тонку кольорову шкірку!)
Викласти курячі гомілки зверху на овочі. Запікати в духовці при температурі 220 град. при верхньому і нижньому нагріві 20 хвилин.
Потім перевернути гомілки іншим боком і запікати ще 10-15 хвилин.
Корінь селери виходить смачний і цікавий в запеченому вигляді) Подавати запечені овочі з курячими гомілками прикрасивши свіжим розмарином, додатково можна ще посипати цедрою.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями