Курячі нагетси з кокосом / Куриные наггетсы

Автор: richinna 8 Марта 2016
Курячі нагетси з кокосом / Куриные наггетсы
Дуже соковите куряче філе в хрусткій паніровці з сухарів і кокосу, замариноване спочатку в молочно-винному маринаді, а потім в яєчно-томатному в якому куряче філе може зберігатися в холодильнику до 3-х діб. 
Такі курячі нагетси можна смажити на олії та запікати в духовці.

Потрібно:

  • Куряче філе 1 шт.
  • Вино 50 мл
  • Молоко 100 мл
  • Яйце куряче 1-2 шт.
  • Олія в маринад 1 ст. л.
  • Тім'ян 1 ч.л.
  • Сіль,перець за смаком
  • Крохмаль 2-3 ст. л.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні 1 скл.
  • Стружка кокосова 2-3 ст. л.
  • Олія для смаження
Куряче філе порізати навскоси. 
Залити вином та молоком.
Перемішати все та залишити на 1 годину. 
Через годину куряче філе відкинути на сито.
Яйце збити з олією, тім'яном,сіллю та перцем.
Додати крохмаль і все добре перемішати.
До яєчного маринаду-кляру додати томатну пасту.
Збити томатно-яєчний маринад-кляр міксером.
Можна до маринаду додати ще спеції за смаком: паприка,коріандр,імбир.
Змішати куряче філе з яєчно-томатним маринадом та залишити маринуватися в холодильнику на декілька годин.
Не обов'язково смажити одразу все м'ясо, в такому маринаді куряче філе може зберігатися і маринуватися 2-3 доби в холодильнику в закритому посуді.
До  панірувальних сухарів додати кокосову стружку.
Перемішати сухарі з кокосом.
Дістати куряче м'ясо з маринаду-кляру, обваляти в паніровці
з обох боків і смажити на олії в розпеченій пательні по 2-3 хвилини з однієї сторони до золотої скоринки. 

Також куряче філе в кокосовій паніровці можна викласти на деко з пергаментом змащеним олією, та запекти курячі нагетси в духовці.
Смачні та соковиті курячі нагетси з хрусткою кокосовою скоринкою, мають цікавий аромат і неймовірний смак. 
Смакують такі курячі нагетси і гарячими, і холодними.







Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 14 Марта 2016
# 0

Кляр и панировка очень интересные. Я большой любитель кокоса, так что это моё!

richinna 14 Марта 2016
# 0

Яночка,приготовь не пожалеешь!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014