Соковите індиче філе / Сочное индюшиное филе

Автор: richinna 27 Июня 2016
Соковите індиче філе / Сочное индюшиное филе
Один маленький секрет паніровки та індиче філе залишиться соковитим з хрусткою скоринкою,а малиновий соус надасть йому пікантності.

Потрібно:

  • Малиновий оцет 1-2 ст. л.
  • Індиче філе порційні куски 2 шт.
  • Адигейська сіль за смаком
  • марокканська суміш спецій за смаком
  • Крохмаль(картопляний,кукурудзяний) 3-4 ст. л.
Придбала я по рекомендації  Женічки (konfairy)  такий собі тендерайзер - пом'якшувач для м'яса. Дякую,тобі Женя!
Дуже зручна річ,м'ясо не розбивається в "кашу", відсутність бризок як при відбиванні м'яса молотком, плюс якщо м'ясо спочатку замаринувати і відбити,то маринад і спеції неприміно попадуть в середину м'яса і його не потрібно буде довго маринувати,також м'ясо приготується швидше. 
Тому до індичого філе я додала малиновий оцет та марокканську суміш спецій, посолила адигейською сіллю залишила на 5 хвилин при кімнатній температурі і відбила тендерайзером.
Що мені ще подобається,що м'ясо не розбивається в "ганчірку" а майже залишає форму та товщину.
Розігріти сковороду з олією,Індиче філе добре натерти крохмалем з обох боків та одразу викласти на розпечену сковороду для смаження. 
Смажити на великому вогні до хрусткої апетитної скоринки по 3-4 хвилини з кожної сторони.
Подавала соковите індиче філе зі скоринкою з малиновим гострим соусом та свіжим базиліком. 







Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 27 Июня 2016
# 0

Я очень рада, что тебе тоже понравилась эта "штука". В самом деле удобно во всех отношениях. Мяско забираю... в смысле рецепт в КК (хотя, и мяско бы с удовольствием). 

richinna 27 Июня 2016
# 0

Спасибо,Женечка! Теперь буду всем дарить,как ты))))))

Zmeychka 28 Июня 2016
# 0

Отличное мяско! Я способ панировки в крахмале применяю ещё и для разных котлет, чтобы сок не выжаривался. Кстати, идею такой панировки  я у тебя же и подсмотрела ещё раньше , только не вспомню в каком рецепте  Так что спасибо тебе огромное!

richinna 13 Июля 2016
# 0

На здоровье! Я начала крахмал применять частенько и в разных блюдах,вроде бы после этого рецепта http://www.chef.com.ua/recepty/ptitza/krylyshki-v-kitajskoj-shubke-2585.html#.V4aTXNlkjDc

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014