З прекрасного та смачного хлібного тіста можна спекти багет,а також спекти батон з начинкою. Начинку можна брати різну за Вашим смаком, і солодку, і солону, і з різними інгредієнтами... головне,щоб вона не була зайве вологою.
Скрутити хлібне тісто з сирною начинкою в рулет та добре заліпити краї формуючи батон.
Викласти батон з начинкою на деко швом вниз,змастити олією, посипати марокканською сумішшю спецій з млинка. Також можна змащувати батон яйцем чи молоком.
Зробити гострим ножем косі надрізи поверх батону з начинкою, дати трохи підійти
Випікати батон з начинкою з хлібного тіста при 200 град. 40 хвилин. Думаю,що на фото видно що батон добре пропікся і тісто в середині таке як має бути в звичайному батоні.
Загорнути випечений батон з сирною начинкою з перцем та цибулею в пергамент та дати охолонути.
Комментарии
следить за комментариямиА это все еще батон или уже пирожок ?
больше все таки батон! Во-первых-форма,во-вторых хлебное тесто, в-третьих-чтоб сверху ничего не мазать
уговорила
Мне начинка очень нравится!