Ингредиенты
- зварена пшоняна каша 2 скл.
- олія оливкова 2 ст. л.
- дрібка куркуми
- дрібка солі (до смаку)
- суміш прованських трав 1 ч.л.
- томатний соус 2 ст. л.
- помідор 1 шт.
- оливки без кісточки 4 шт.
- сир твердий (що гарно плавиться) 50-60 г.
- насіння соняшника, гарбуза
- свіже листя базиліка
Для приготуваня піци потрібно приблизно 2 склянки охолодженої каші, у нас залишилась після сніданку)))
Духовку включити на розігрів.
Кашу гарно перемішати з оливковою олією. Я це зробила за допомогою картоплем'ялки.
Додати куркуму і сушені трави. За бажанням посолити. Перемішати.
Форму для випічки вистелити папером для випічки, викласти кашу, формуючи коло завтовшки 5-7 мм.
Основу густо змаситити томатним соусом ( у мене домашнього приготування) і відправити і розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Тим часом натерти сир, нарізати помідори і оливки.
Через 15 хвилин основу дістати посипати сиром і повернути ще на 1-2 хвилини назад, аби сир розтопився.
Після чого викласти зверху на піцу кружальця помідора, оливки. Посипати насінням гарбуза і соняшника, листям базиліка.
Комментарии
следить за комментариямиКартофельную пиццу, где основой служит большой по размеру драник готовила, а вот пшенную не приходилось. Буду пробовать.
Рекомендую спробувати)
Смачно і корисно! І фото дуже гарне!
дуже дякую)
Смакота! мені таке меню в самий раз!Але я мабуть ще яйце додам до пшона
не варта, вона гарно тримається)))