Чудове поєднання в салаті з розтопленим сиром Камамбер, ніжним та соковитим запеченим курячим філе, солодкою редькою, салатним листям Ромен, консервованим персиком, ківі і мікрогріном гречки.
Дуже доречно приготувати лимонний суп після тяжких харчових і алкогольних свят. Знімає похмілля і нейтралізує зайві жири) Готується майже з нічого або з того, що залишилось після застілля.
Ідея оформлення, думаю буде цікава сім'ям з дітками) Поексперементувала я на цей раз з пострадянським салатом "Олів'є" і зробила його з червоною рибою, ну і як завжди щось додала, щось відняла... досить цікавий і смачний салатик вийшов.
Хоч і деякі шеф-кухарі України затролили мій салат нересторанною подачею... але ж я звичайна домашня кухарка, яка готує з любов'ю для рідних) І мій салат дуже смачний і цікавий, рекомендую!