richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Пюре з батату з лавандою

22 Сентября 2018
Автор: richinna
Пюре з батату з лавандою
Корисне і смачне пюре з нотками лаванди.

читать дальше >

Суп "Підбивані лопатки по-закарпатськи"

18 Августа 2018
Автор: richinna
Суп \
Густий суп з лопатками' і копченостями. 
Смачна страва із Закарпаття. 
З копчених м'ясних продуктів можна використовувати копчені ребра, в мене солонина закрпатська і копчена грудинка.

читать дальше >

Бутерброд з цвітною капустою і мікрогріном

17 Августа 2018
Автор: richinna
Бутерброд з цвітною капустою і мікрогріном
Легкий, смачний та корисний бутерброд на хлібцях з цвітною капустою і мікрозеленню горошку та амаранту. 

читать дальше >

Тост з яйцем-пашот і мікрогріном

14 Августа 2018
Автор: richinna
Тост з яйцем-пашот і мікрогріном
Ви любите яйце-пашот на сніданок? Доказано, що яйця корисно вживати саме на сніданок, а з мікрозеленню люцерни, кресс-салату і квітів лаванди -сніданок стане в багато разів кориснішим і цікавішим на смак. І погодьтеся, це щей гарно. 

читать дальше >

Батат з пікантним соусом

11 Августа 2018
Автор: richinna
Батат з пікантним соусом
Якщо Вам скажуть, що батат-це солодка картопля, не вірте. Батат-це самий корисний овоч, який немає ніякого відношення до картоплі. Помаранчевий батат має дійсно солодкий смак, але за структурою і смаком більше схожий до гарбуза і моркви. Запечений батат смачний як самостійна страва, та ще смачніший він з моїм авторським гостро-кисло-пряним соусом. Поєднання солодкого з гострим і кислим розворушить Ваші рецептори смаку, які надовго запам'ятають цей смак. 

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014