Шарлотка це завжди смачно, а пісна - не менш.
Шарлотка це завжди смачно, а пісна - не менш.
Дно форми змащуємо олією і густо посипаємо манною крупою. Нарізаємо яблука.
На манну крупу, викладаємо яблука і трохи посипаємо їх цукром.
Готуємо тісто. Змішуємо борошно, цукор, олію, додаємо соду погашену оцетом, все вимішуємо до консистенції "густої сметани", якщо необхідно додаємо воду. Тісто викладаємо на яблука і ставимо у розігріту духовку. Випікаємо при температурі 200-220 градусів.
Готову шарлотку перевертаємо із форми, коли трохи вихолоне присипаємо цукровою пудрою.
СМАЧНОГО!
Комментарии
следить за комментариямиинтересный рецепт
Дякую! Спробуйте.