Рибка виходить просто бомбезна.
Ингредиенты
- заморожена скумбрія 2 шт.
- цибулина ріпчаста 2-3 шт.
- вода 200 мл.
- сіль 1 ч.л.
- цукор 1 ч.л.
- приправа "10 овочів" 1 ч.л.
- мелений коріандр 1 ч.л.
- олія 70 г.
- оцет 50 мл.
- лаврове листя
- чорний перець горошком
Рибу очистити від нутрощів(шкіру не знімати), нарізати порційними шматочками і викласти в каструлю одним шаром, щоб вони не торкалися. Можна між рибою поклати кружальця цибулі.
Інгредієнти для маринаду довести до кипіння.
Залити рибу, варити 5-7 хвилин на малому вогні.
Охолодити та зберігати у маринаді. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЛюблю скумбрію в усіх видах.Треба спробувати приготувати і так.
Рекомендую спробувати, в моїй сім"і вона пішла на "ура".
Незвичайна скумбрия, забрала в КК, але не відкладатиму на довгий час
.
Це просто бомбезна рибка виходить, щось подібне на консерву і зовсім немає специфічного смаку скумбрії, який я ,наприклад,дуже відчуваю у запеченій рибі
Аромат там просто бомбезний
Чекаю з нетерпінням на враження, я за 4 дні цю рибку вже два рази готувала
Риба і справді дуже смачна! Так, маринад забрав аромат скумбрії, вона вийшла ніжна, але я хочу ще трохи витримати її. Спробую завтра, мені здається — вона буде ще краще.
Точно буду так готувати, але оцет треба брати м'якіший (я взяла звичайний, 9%), або взагалі спробую із лимоном. А ще хочу додати оливкову олію
.
Я, як та лисичка, пробую кожну годину, не впевнена, що щось залишиться на завтра після вечері
Дуже приємно, що рибка сподобалася
, а оцет це вже можна регулювати за смаком. Дякую за відгук
О, це не те слово! Я тепер буду готувати її так для салатів замість консервів
. А ще дуже смачна цибуля вийшла, та, що залишилася, була перебита блендером і використана у салатах (з буряка та з консервів)
! Дуже дякую, Оксана
!
На здоров"ячко! О, цікава ідея з цибулею, спробую
Дякую,Женя
Цікавий рецептик, з приправою "10 овочів" ніколи не готувала, тож треба спробувати. У мене є також гарний рецепт скумбрії під назвою "Добра риба" — згодом поділюсь))) на смак виходить як з консерви, а готувати дуже просто))
Дякую,Катя
Цей рецепт знайшла в звичайній львівській газеті, спробувала приготувати і дуже засмакувала, так що рекомендую спробувати
і чекаю на твій рецептик смакоти
у львівських газетах бувають гарні рецепти)
Цікавий рецепт!
Скумбрію частенько готуємо в різних варіаціях, а цей рецепт щось новеньке
Тепер це мій найулюбленіший рецепт скумбрії
, дуже просто готувати і смачно виходить)
Готувала скумбрію за Вашим рецептом. Мені сподобалась рибка, а інші у моєї родині від неї не в захваті. Найулюбленішним рецептом вона не стане, але на різноманіття її готувати буду.
Шкода,що вона не усім сподобалася, бо в моїй сім"ї ця рибка на першому місці, дуже багато друзів робили її робили і задоволені , але в кожного свій смак. Дякую вам за довіру!
І до мене можна звертатися на ти
трeба спробувати
, у нас поважають мариновану рибку. Дякую
маю надію, що вам сподобається)))
Дякую за рецепт! 10 овочів в мене не було, додала приправу для риби. Буду готувати ще, тільки оцту трохи меньше добавлятиму, бо для нас за рецептом забагато.