Солодощі у вигляді цукерок "Рафаело"

Автор: ИриNa 8 Апреля 2013
Солодощі у вигляді цукерок \

Багато жінок ( і не тільки) полюбляє "Рафаело". Оскільки зараз піст, то пропоную Вам скуштувати цей десерт у вигляді "Рафаелок", але зроблений власними руками з рису.

Для "Рафаелок" потрібно відварити рис ТМ "Жменька" 

Поки вариться рис, приготуємо "солодку заправку". Для 1 пакетику відвареногорису готуємо 1/3 склянки заправки: кип"ятимо воду з додаванням цукру ( 2 ст.л)і лимонного соку (0, 5 ч.л.).Ще теплий рис заливаемо заправкою, перемішуємо і накриваєм кришкою щоб рис вібрав у себе рідину.

На сухій пательні обсмажуємо фундук

також обсмажуємо кунжут

Мак заливаєм кип"ятком, через 15 хв. воду зливаємо, а маку даємо трохи просохнути ( дякуючи тому, що вже нарешті прийшла весна, це легко зробити виставивши мак на балкон на 15-20 хв.)

Підготовуємо кокосову стружку ( висипаєм в більший пакетик)

Формуємо "Рафаелки". В 1 ч.л. рису  вкладаєм 1 горішок 

Кожну "Рафаелку" обвалаєм то в кокосовій стружці,

то в маку,

то в кунжуті

 

"Рафаелки" готові! Смакуйте на здоров"я!

65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 9 Апреля 2013
# 0

Неплохая альтернатива конфеткам!

ИриNa 9 Апреля 2013
# 0

Так, вийшло смачно! Смак рису схожий на то, з якого роблять роли, але більш солодкий) .Найсмачніші , як для мене , це з кокосом та кунжутом.

Zmeychka 10 Апреля 2013
# 0

Полностью согласна насчет кокоса и кунжута!

Larisa_53 9 Апреля 2013
# 0

Отличный рецепт!!!Просто замечательный!!!Спасибо!!!

ИриNa 10 Апреля 2013
# 0

Дякую Вам  за щирість!

forum 10 Апреля 2013
# 0

Что то с фантазией моей случилось.... ну ни как не могу представить вкус ни один из вариантов.. пишу этот коммент только из благодарности и уважения к автору, который не побоялся выставить это безумие (в моем понимании) на сайте... не берусь судить вкус, даже предпологаемый)) просто такой как я еще наверное не дорос.... когда то я не понимал сладкий соус к мясу или салат, где присутствовали мясо и фрукты... сейчас... понимаю, что это съедобно))).. Спасибо Вам!)

ИриNa 12 Апреля 2013
# 0

Досить їстівне ) Зазвичай на різноманітні конкурси готують щось зовсім нове, неочікуване. Цей "ексеримент", як на мене, вартий оцінки "4" з "5". Наступного разу в рис додам фруктовий сік і шоколад! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014