Приготування:
1. Кукурудзяне та пшеничне борошно, соду всипати в миску, перемішати і просіяти разом.
2. Родзинки добре промити, обсушити.
3. Вершкове масло розтопити на слабкому вогні чи водяній бані.
4. Яйця, цукор, сіль, ванільний цукор і кефір збити міксером. Додати борошно, родзинки, розтоплене масло і швидко збити все разом.
5. Готове тісто викласти у змащену маслом та посипану борошном форму.
Випікати кекс протягом 30–40 хв у розігрітій до 200 °С духовці. Дати трохи охолонути у формі, потім вийняти з форми і дати охолонути повністю.
6. Для глазурі розтопити шоколад, поламаний на шматочки, додати вершкове масло, розтерти до однорідної маси.
7. Охолоджений кекс полити гарячою глазур’ю, дати охолонути. Прикрасити кекс кокосовою стружкою, гілочками калини та листям м’яти.
Комментарии
следить за комментариями