Медовий пиріг

Автор: Oksana_sadova 25 Марта 2017
Медовий пиріг
Дуже люблю медову випічку, а ще з горіхами та родзинками.....смакота!

Ингредиенты

  • кефір 200 мл.
  • сода 0,3 ч.л.
  • яйця 2 шт.
  • цукор 200 г.
  • мед 2 ст. л.
  • борошно 300 г.
  • розпушувач тіста 1 ч.л.
  • горіхи
  • родзинки або чорнослив
У кефір додати соду і залишити на 10 хвилин,
додати яйця, цукор, мед і добре перемішати.
 Борошно змішати із розпушувачем і додати в тісто, 
перемішати.
Родзинки  помити, обсушити, горіхи подрібнити, але не дуже дрібно, додати їх до тіста, перемішати ложкою.
Форму змазати маслом, присипати борошном  ( просто дала папір для випічки), викласти тісто
 і пекти при 180С - 40-45 хвилин. Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 26 Марта 2017
# 0

Дуже люблю ось саме такі медовіки. Щоб не розкачувати, а все перемішати та залити у форму. По типу медових бісквітів.

Oksana_sadova 27 Марта 2017
# 0

Zmeychka 11 Апреля 2017
# 0

Oksana_sadova 13 Апреля 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014