Рецепт одного з найбільш улюблених у нашій родині пирога. Пекла з різними начинками: з яблками, грушами, консервованими ананасами та вишнями - завжди смачний результат.
Ингредиенты
- для тіста:
- масло вершкове 50 г.
- цукор 50 г.
- яйця курячі 2 шт.
- дрібка солі
- сир 150 г.
- борошно пшеничне 100 г.
- крохмаль картопляний 50 г.
- розпушувач тіста 1 ч.л.
- для начинки:
- яблука (або груші, вишні, ананас)
- для глазурі
- стружка кокосова 80 г.
- масло вершкове 100 г.
- цукор 150 г.
- молоко 3 ст. л.
По одному додати яйця, збити.
Борошно змішати з крохмалем, сіллю, розпушувачем, просіяти і додати в масу.
Все добре перемішати.
Тісто липке, викладала за допомогою ложки, форма діаметром 21 см., дно вистелити папером для випічки, а боки форми змастити маслом та притрусити борошном.
Яблука потрібно вимити та порізати великими шматками.
Готуємо глазурь:
Масло, цукор і молоко поставити на вогонь і помішуючи довести до повного розчинення цукру. Додати кокосову стружку і все довести до кипіння.
Поставити форму в розігріту духовку 180 градусів на 40 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиМені теж до смаку кокосова стружка
Дуже смачно навіть дивлячись на фото
! До речі, фото дуже гарно поставлене, виглядає наче старовина картина. А яблука, мабуть як желе?
дякую))), яблука потрібно брати кисло-солодких сортів, пиріг дуже смачний, печу його з різними начинками ось фото пирога з консервованим ананасом:
на здоровя)
Пока все спали, муж приготовил пирог с яблоками — такой вкусный, что исчез на глазах!![](/img/smiles/girl_smile.gif)
![](/userfiles/articles/small/1442335865_1.jpg)
Спасибо за вкусный рецепт Катюша, а мужу за пирог
супер, дуже приємно що пиріг сподобався)))
Смакота!![](/img/smiles/icecream.gif)
так, дуже смачно)
Очень люблю такие пироги! Взяла в КК! Спасибо!![](/img/smiles/give_rose.gif)
Дякую за рецепт. Моя сімейка змітає цей пиріг за один вечір.![](/img/smiles/eat.gif)