Торт "Трьохслойний"

Автор: 25092010 21 Января 2015
Торт \
 Пропороції вказані для одного коржа.

Ингредиенты

  • розпушувач 1 ч.л.
  • яйця 3 шт
  • борошно 3 ст. л.
  • цукор 3 ст. л.
  • кокосова стружка 3 ст. л.
  • мак сухий 3 ст.л
  • какао 2 ст. л.
Збити білки з цукром в густу піну. Жовтки по одному додавати в білки, не перестаючи збивати. Муку змішати з розпушувачем і кокосовою стружкою , додати в білки і перемішати ложкою знизу-вверх. З іншими коржами робимо те ж саме, тільки до кавового коржа даємо 1 ст. л . бороша і 2ст. какао. Випікати 20-25 хв. при температурі 180 градусів. Перші 15 хв. духовку не відкривати, бо корж не підніметься. Крем може бути будь-який.
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014