Люблю
молоді запечені овочі.
Пропоную також приготувати молодий буряк, який виходить смачним з солодкуватим смаком, на електрогрилі чи мангалі.
Добре смакує запечений молодий буряк в якості гарніру, та як самостійна страва.
Потрібно:
- Буряк молодий 500 г
- Олія соняшникова 1 ст. л.
- Вустерський соус 1 ст. л.
- Соєвий соус 1 ст. л.
- Кленовий сироп 1 ч.л.
- Марокканська суміш спецій 1/2 ч.л.
Молодий буряк добре вимити щіткою. Чистити шкірку не обов'язково.
Порізати червоний буряк на шматки за бажанням, головне,щоб куски не були дуже тонкими і малими. Я ріжу один маленький буряк повздовж на 3-4 частини.
Також разом з буряком можна готувати молоду моркву на грилі.
Влити до буряку олію,вустерський та соєвий соус,кленовий сироп(за бажанням) та приправити
марокканською сумішшю спецій.
Солити не потрібно!
Викласти молодий маринований буряк на електрогриль або на сітку та запекти на мангалі до готовності.
В електрогрилі буряк готується біля 30-ти хвилин,морква 15-20 хв.
Перед подачею молодий буряк запечений на грилі посолити. Смакує буряк з грилю і гарячим,і холодним!
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями