Інгредієнти:
Свиняче серце - 3 шт.,
Яйця - 6 шт.,
Цибуля - 2 середніх шт.,
Солодкий перець - 1 шт.,
Сир твердий - 200 гр.
Зелень,
Сіль та перець - до смаку
Інгредієнти:
Свиняче серце - 3 шт.,
Яйця - 6 шт.,
Цибуля - 2 середніх шт.,
Солодкий перець - 1 шт.,
Сир твердий - 200 гр.
Зелень,
Сіль та перець - до смаку
Рекомендується його ретельно промити, покласти в холодну підсолену воду, довести воду до кипіння і перший бульйон злити. Варити серце доведеться довго, щоб після, серце в салаті було вже набагато м'якше. Не забуваємо додати лавровий листочок, перець чи інші спеції.
Відварюємо свиняче серце в підсоленій воді до готовності і даємо йому повністю схолонути.
Нарізаємо охолоджене серце соломкою.
Ріпчасту цибулю чистимо й ріжемо півкільцями
Відварюємо яйця й нарізаємо соломкою тільки білки
Сир твердий нарізаємо соломкою
Солодкий перець нарізаємо соломкою
Всі інгредієнти змішуємо й заправляємо майонезом. При необхідності досолюємо.
Комментарии
следить за комментариямиОбожаю салатики с сердца. Есть много вариантов, Ваш тоже хорош. .
спасибі
Не понравился, увы. Прошу простить, мое мнение — это не вкусно.