Якщо вдома знайдеться багет, не обов’язково надто свіжий, масло та яблуко, можна приготувати солодкі грінки. Дуже просто, ароматно і смачно.
Рецепт "Ялбука печені на грінках" з книги "До святкового столу" Дарії Цвек.
Ингредиенты
- багет 1/2 шт.
- яблуко 1 шт.
- масло вершкове 40-50 г.
- кориця мелена 1 ч.л.
- цукор 1-2 ст
- крім того:
- цукрова пудра
Багет нарізати скибочками товщиною 1 см.
Скибочки намазати з обох сторін маслом.Викласти у вогнентривку форму.
Яблуко почистити, нарізати скибочками. На булку викласти по шматочку яблука, зверху притрусити корицею та цукром.
Запікати в нагрітій духовці 15-20 хвилин при температурі 180 °С.
Спечені яблука посипте цукровою пудрою, подавати до столу. Смачного)))
Комментарии
следить за комментариямиБоже, як просто! Це ж міні-шарлотки!
Дуже просто, і смакота....у мене ще й сьогодні був гарбузовий багет))) такий гарний колір...
Домашній?
ну так, я хліб вже давно не купую))) це моє улюблене тісто з гарбузовим пюре, з нього виходить неймовірно пухка випічка, для булочок і багетів — фото з архіву
у мене знову яблук немає всі на качку пішли
Я бы такие на завтрак с удовольствием слопала бы!