Кокосове печиво "Хвилинка"

Автор: richinna 8 Апреля 2016
Кокосове печиво \
Є рецепти,які хочеться опублікувати "вже,і ще на вчора"))) Якщо Ви любите кокос,як я,цей рецепт для Вас!
 Неймовірно ароматне,смачне і швидке печиво,яке готується максимум 10 хвилин, при цьому 1-2-3 хвилини випікається (залежить від духовки)! 
Рекомендую випікати це печиво пізно ввечері або зранку перед роботою,тому що воно ще має вистоятися і дозріти.

Потрібно:

  • Горіх грецький або за смаком 1/2 скл.
  • Родзинки 1 ст. л.
  • Шоколад 35 г
  • Стружка кокосова 75 г
  • Білок яєчний 2 шт.
  • Цукрова пудра 2/3 скл.
  • Сік лимону 3-5 крапель
Розігріти духовку до максимальної температури!!! В мене макс.230 град.,тому моє печиво випікалося 2,5 хвилини, при температурі 260 град. печиво випікається 1 хвилину.
Шоколад( в мене дропси і білий натертий), родзинки,мелений горіх і кокосову стружку перемішати.
В курячий білок додати сік лимону.
Взбити міксером 2-3 хвилини, додати цукрову пудру і збивати до стійкої піни.
Додати до збитих білків горіхово-кокосово-шоколадну суміш, та легенько вимішати.
Застелити деко фольгою,блискучою стороною догори. 
На деко формуючи печиво викладати тісто приблизно по 1 ст.л.(без верху) легенько приплюснути зверху.
Випікати в добре розігрітій духовці при 270-260 град. 1(одну) хвилину, при 230 град. 2-3 хвилини. 
Як тільки печиво почне рум'янитися по краю,  одразу виключити духовку і залишити печиво в духовці,не відкривати!!!
Кокосове печиво стане рівномірного кольору через деякий час.
В гарячій духовці печиво само дійде до потрібного стану, як мінімум кокосовому печиву потрібно вистоятися 3-4 години.
Я не любитель пекти печиво, але це кокосове печиво я печу і буду пекти із задоволенням! 

Ну і експерементувати,як завжди))) 






Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 8 Апреля 2016
# 0

Ніжне печиво 

richinna 8 Апреля 2016
# 0

Сегодня уже двойную порцию сделала по-заказу)))))) Чувствую,не скоро надоест,сама бы ела каждый день

konfairy 9 Апреля 2016
# 0

И я!!! Обожаю кокосовую стружку

richinna 14 Апреля 2016
# 0

gutka 10 Апреля 2016
# 0

Дуже  смачний склад печива.

richinna 10 Апреля 2016
# 0

Так,печиво суперове! Але тепер думаю,що з жовтками робити?

Zmeychka 13 Апреля 2016
# 0

Кокос — моя слабость! В КК! Спасибо!

richinna 14 Апреля 2016
# 0

и моя, и дочки!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014