Листя бебі шпинату (але можна взяти і будь-яку іншу зелень) промити, трохи підсушити і викласти на тарілку.
Яйця курині обо перепелині відварити та розрізати навпіл або на четвертини.
Додати шматки печінки тріски, або креветки, або кільця кальмару ;)
Припиавити спеціями, трохи посолити, додати пару крапель масла та соку з лимона :)
Смачного! Все просто і смачно і дуже ситно, як на мене :)))
Комментарии
следить за комментариямиПо-весеннему вкусно!
Смачний сніданок . Для мене важливо аби сніданки були не одноманітні, тому все залежить від наявності продуктів у холодильнику та настрою, це можуть бути: різні канапки (наприклад з арахісовим маслом та фруктами), або яєшня, млинці, сирники або вівсянка чи інша каша....Але обовязково має бути кава.
Шикарний сніданок я таке дуже полюбляю Я щось бебі — шпинат в нас не зустрічала
Такой яркий и вкусный..., и очень красивый! Особенно понравилась подача на доске, сама подсела на такую. Кстати, я тоже только в Киеве шпинат-малыш видела.
Я сьогодні питала якраз про такий шпинат, то на мене дивилися великими очима і казали "А що такий буває?"
Я думаю, что это на самом деле обыкновенный шпинат, только вырощен до определенных размеров ))! Или вручную собранный, отрезаны маленькие отросточки у обычного ! Поэтому он и дороже в несколько раз, чем обычный, но очень уж он привлекательный ))
Это типа "черри"-помидорки, я салат в прошлом году такой на грядке выращивала. Он какой-то балконный, что-ли. Гибриды выводят такие, новые, миниатюрки. По вкусу обычный салат, но для эстетики — супер!
я вже шукаю насіння — його легко можна виростити на підвіконні. Вся "малеча" гарно росте вдома!
Да, кстати, я думаю дома ему не хватает всех микроэлементов, поэтому обычный шпинат растет как беби