Божественна насолода в класичному поєднанні ніжної вершкової буратти з помідорами, базиліком і оливковою олією.
Потрібно на 1 порцію:
- Сир Буратта 1 шт.
- Помідора (слива) 2 шт.
- Мигдальні пластівці 01 шт.
- Листя базиліку і шпинату
- Мікрогрін цибулі і горошку
- Оливкова олія, сіль
На блюдо викладіть шпинат, нарізані помідори, посоліть, прикрасьте пластівцями мигдаля, мікрогріном цибулі і чорною ікрою.
Викладіть мішечок Буратти і базилік, полийте оливковою олією.
Мішечок сиру Буратта зав'яжіть мікрогріном горошку.
Подавайте.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиНа жаль не знаю такого сиру, а виглядає дуже красиво.
Це італійський молодий сир з моцарельної групи. Він готується з тогож самого тіста, з якого вариться моцарелла. Спочатку робиться сир строчетелла (ниточки для начинки) які настоюються на вершках, а потім робиться мішечок, який наповнюють строчетеллою. Такий сир зберігається 2-3 дні, тому його майже нереально купити у нас. Я його обов'язково роблю, коли варю моцареллу. Він дуже смачний!
Зрозуміла, дякую.
Все ясно, тоді ми їдемо до тебе! Іннуш, так витончено, це вже висока кухня!