Бажано брати міцненькі оігрочки з пухирцями.
Ингредиенты
- огірки середні 2 кг.
- кріп 50 г.
- часник 1 головка
- перець чилі червоний свіжий 1 стручок
- вода бутильована або холодна кипячена 1 л.
- сіль 2 ст.л без верху
- перець чорний горошком 2-3 щіпки
Огірки добре промити і замочити на 2-3 години.
Потім воду злити, у огірків зрізати кінчики з двох сторін.
На дно емальованої каструлі викласти частину кропу, нарізані зубчики часнику, перець горошком, нарізаний тонкими кільцями перець чилі.
Поверх спеції викласти огірки, потім знов спеції.Накрити гілками кропу. Для розсолу змішати воду, сіль та залити огірочки.
Вони мають бути повністю покрити водою. Зверху прикрити блюдцем ,щоб огірочки потонули і не виглядали на поверхню, але так щоб вони "дихали". Залишити при кімнатній температурі на 3 дні.
Через три дні ставимо у холодильник. Охолоджуємо і смакуємо.Смачного!
Комментарии
следить за комментариями