Скумбрія - смачна і корисна риба, cьогодні пропоную приготувати рибу, запечену в лаваші.
Ингредиенты
- гірчиця діжонська 1 ст. л.
- лаваш 2 шт.
- цибуля ріпчаста 100 г.
- олія 60 мл.
- масло вершкове 2 ст. л.
- морква 70 г.
- перець чорний мелений
- сіль
- сметана 250 г.
- скумбрія морожена 2 шт.
Цибулю почистити, нарізати кубиками й обсмажити на соняшниковій олії до прозорості.
Додати очищену і натерту на крупній тертці моркву. Готувати, помішуючи, 2-3 хвилини. Приправити частиною солі і чорного меленого перцю.
Сметану з'єднати з гірчицею ,додати сіль та перець. Перемішати.
Скумбрію промити, видалити всі кісточки, обробити на філе. Кожне філе розрізати на 4 частини.
Кожен лист лаваша розрізати на 4 частини-прямокутника. Змастити кожен прямокутник тонким шаром вершкового масла.
З одного краю лаваша викласти 1 повну столову ложку цибулево -морквяної суміші. Зверху змащуємо соусом (1ст.л.) і
зверху викладаємо шматочок риби.
Викласти конвертики в форму, застелену пергаментом. Змастити їх зверху соусом, який залишився.
Запікати при 180 ° С 25-30 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиОтличное блюдо!
Дякую!