Проста поживна страва з булгуру і овочів. Підходить і на сніданок, і обід, і вечерю, яка швидко готується в сковороді.
Потрібно:
Булгур -250 г
Часник -1 зубч.
Помідор -1/2 шт.
Болгарський перець -1/3 шт.
Цукіні -1/2 шт.
Печериці -3 шт.
Брокколі 5-6 суцвіть.
Оливкова олія -2 ст.л
Вершкове масло -2 ст.л.
Хмелі-сунелі, сіль -за смаком.
Вода 500-600 мл
Нагріти оливкову олію з 1 ст.л. масла, викласти порізані цукіні, гриби та перець. Збільшити вогонь. Підсмажити.
Через хвилину додати помідору, брокколі (бланшировану) і часник. Смажити підкидаючи ще 1 хвилину.
Додати булгур до овочів в сковороду.
Сковорода має бути з товстим дном або товстостінна, яка довго тримає тепло.
Легенько перемішувати булгур з овочами, щоб він підсмажився 1-2 хвилини.
Додати сіль і хмелі-сунелі, влити воду і дати закипіти воді. Вода має покрити повністю овочі з булгуром.
Коли вода закипить, зменьшити вогонь і накрити кришкою. Готувати 5-7 хвилин при повільному бурлінні, вимкнути вогонь, додати ще 1 ст.л. вершкового масла і залишити булгур з овочами доходити ще 10 хвилин в сковороді під кришкою.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями