Рисова локшина в кисло-солодкому соусі з куркою

Автор: Oksana_sadova 20 Декабря 2016
Рисова локшина в кисло-солодкому соусі з куркою
Сьогодні виставляю обіцяний рецепт з рисовою локшиною, яку отримала у подарунок від Шеф-повара та ТМ"Жменька". Чесно, я навіть не думала, що вийде так смачно, мій чоловік на завтра знов замовив таку смакоту.

Ингредиенты

  • рисова локшина 200 г.
  • куряче філе 300 г.
  • білокачанна капуста зовсім небагато
  • часник 3 зубчики
  • Для соусу:
  • томатна паста 50 мл.
  • соєвий соус 10 мл.
  • сік з одного лимона
  • імбир за смаком
  • перець чілі за смаком
  • цукор 3 ст. л.
Спочатку готуємо соус. Томатну пасту прогріваємо. Додаємо цукор і соєвий соус. Цукор розчиняється. Імбир нарізати чим дрібніше,додаємо до соусу. Аналогічно з чилі. В кінці доливаємо лимонний сік і даємо соусу охолонути.
Обсмажуємо куряче філе дрібними шматочками без солі і будь-яких спецій.
Дрібно нарізаємо капусту та 
додаємо до філе.
Коли попередні два інгредієнта готові, додаємо поступово соус.
Готуємо локшину згідно вказівок на упаковці.
Локшину додаємо до м'яса і обсмажуємо 1 хвилину.Перед подачею до локшини додати подрібнений часник.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 20 Декабря 2016
# 0

Дуже апетитно! І тарілочка гарненька!

Oksana_sadova 20 Декабря 2016
# 0

Женя,дякую Дуже задоволена результатом,смачно вийшлоРекомендую спробувати

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014