Дивне і незвичне печиво. Тоненьке і хрустке, повітряно-невагоме. Спечене без додавання яєць і жиру. За хрусткістю схоже на чіпси. Створене за рецептом yolka з моїми змінами і доповненнями. Любителям експериментів присвячується.
Дивне і незвичне печиво. Тоненьке і хрустке, повітряно-невагоме. Спечене без додавання яєць і жиру. За хрусткістю схоже на чіпси. Створене за рецептом yolka з моїми змінами і доповненнями. Любителям експериментів присвячується.
Інгредієнти:
Відміряти 80 г рису і змолоти на кавомолці на борошно. |
Змішати борошно рисове і пшеничне, сіль, пудру і ванільний цукор. |
Перець потовкти у ступці або подрібнити блендером так, щоб залишались досить крупні крупинки. Обсмажити на сухій сковороді протягом 1-2 хвилин. Витиснути туди сік лимона і просмажити ще 1 хвилину. Додати перець і молоко у борошняну суміш. |
За допомогою чайної ложки намазувати утворене тісто на силіконовий коврик чи простелене кулінарним папером деко і випікати у розігрітій до 150*С духовці до того моменту, поки не почнуть зарум"янюватися краї (приблизно 10 хвилин). |
Дуже цікавий смак! Печиво зі столу зникає швидко! Але - тільки для любителів експериментів і чогось новенького у смаковій гамі. Прихильникам традиційного смаку випічки все ж , напевно,не підійде. Смачного! |
Комментарии
следить за комментариямивыглядит волшебно
Спасибки! Зробила ради цікавості,бо ще такого сполучення продуктів не пробувала Цікаве вийшо поєднання .
Да, прикольно, надо будет попробовать, я как раз любительница новых вкусовых ощущений
Дякую.Це печиво готувати не складно і потребує для свого приготування мало часу. Зате виходить повна мисочка печив
Леся, Классно!
Дякую
очень интересный рецепт!
Спасибки, Ілона. Рецепт — з цікавинкою. Ну дуже вже мені хотілось спробувати щоб з пудрою і перцем
ОГО!!Еще такого невидала!!!Посмотрим как на вкус!!