Салат з морської капусти з яблуком

Автор: Oksana_sadova 14 Января 2017
Салат з морської капусти з яблуком
Морська капуста  допомагає знизити холестерин, покращує роботу серцевого м'яза, шлунково-кишкового тракту, а також запобігає виникненню раку кишечника. Регулярне вживання салатів з морської капусти служить профілактикою захворювань щитовидної залози і підвищує захисні сили всього організму в цілому.

Ингредиенты

  • морська капуста 200 г.
  • велике кисло-солодке яблуко
  • квашені огірки 1-2 шт.
  • морква 1-2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • консервований горошок 1 банка
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • майонез або олія оливкова
Насамперед слід порізати морську капусту.
Натріть на грубій терці моркву і додайте до капусти.
Наріжте почищене яблуко кубиками та 
додайте до капусти.
Наріжте чим дрібніше цибулю та 
додайте теж до капусти.
Наріжте огірок кубиками, додайте до капусти. 
Сюди ж висипте горошок, тільки не забудьте злити з нього воду.
Посоліть та поперчіть за смаком. Заправте за смаком майонезом або олією оливковою.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 14 Января 2017
# +1

Смачний салат і корисний!Як для  шлунка,то краще всеж таки з оливковою олією. Я зараз дуже кукурудзяну нерафіновану полюбила,вона така смачна і ароматнаОксано,а ти капусту морську де береш?

Oksana_sadova 14 Января 2017
# 0

Я цей салат для чоловіка готувала, а він в мене "майонезна душа", мені зараз таких страв тимчасово не можна, а для себе я  б точно спробувала  з олією. Капусту готову фасовану купила.

richinna 14 Января 2017
# +1

мій теж майонез любить,має рецепт на холодильнику під магнітом,сам готує як хоче щось з майонезом

Oksana_sadova 14 Января 2017
# 0

Класно коли чоловік щось готує, в мене максимум це може картоплю начистити і то мені потім  її дочищати

richinna 14 Января 2017
# +1

готувати -не готує,але допомогти-то допоможе...швиденько салатику нарубати,сир натерти,майонез зробити))))

Oksana_sadova 14 Января 2017
# 0

SvetlanaAnikanova 14 Января 2017
# 0

На жаль терпіти не можу морську капусту, хоч розумію, що вона дуже корисна. Але моя дочка її любить, тому беру собі у КК.

Oksana_sadova 15 Января 2017
# 0

Світлана,дякую 

konfairy 15 Января 2017
# 0

Суцільна користність у салатику! Я теж не люблю морську капусту (взагалі, мало, хто її любить, я думаю), але треба і все тут. Треба самій зробити капусту  по рецепту Інни. Подивлюсь сьогодні сушену в аптеці.

Oksana_sadova 15 Января 2017
# 0

Я колись її теж не любила, починала із салатів просто із яйцем і так помаленьку навчилася

richinna 15 Января 2017
# 0

а я почала любити вже тоді,коли сама почала маринувати з сушеної. В мене вже майже ні один салат не обходиться без неї... ну в зимку,салати майже переважно з капусти білокачаної робимо з морквою,яблуком і морською капустою(я дрібню її в блендері...ну як тут 
http://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/salat-z-morskoyu-kapustoyu-9326.html#.WHuicXSg_Dc 
і додаю всюди по троху

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014