Вареники з капустою (пісні)

Автор: richinna 20 Января 2017
Вареники з капустою (пісні)
Вареники з капустою - це наші улюблені вареники! Сама смачна начинка виходить коли квашена капуста тушкується разом зі свіжою, і тісто дуже ніжне і тонке. На пісну вечерю готую ніжне пісне тісто для вареників, в інші дні найніжніше тісто, яке завоювало багато прихильників:)

Потрібно:

  • Капуста білокачанна 0,5 л
  • Капуста квашена 0,5 л
  • Сіль,перець за смаком
  • Цубуля ріпчаста 1+4 шт.
  • Цукор 1 ч.л.+1/2 ч.л.
  • Олія 2+4 ст.л.
  • тісто для вареників 1 порція.
В каструлю мультиварки або сковороду влити 2 ст.л. олії. Додати одну порізану кубиком цибулю і тушкувати до прозорості. 
Додати посічену свіжу капусту, перемішати і підсмажити 5 хвилин помішуючи на повільному вогні.
Квашену капусту промити під проточною водою, викласти в каструлю мультиварки або сковороду до смаженої капусти з цибулею.
Поперчити і трішки посолити,додати 1 ч.л. цукору.
Долити воду,так щоб вона майже покрила капусту і тушкувати 30 хвилин під кришкою. 
Остудити тушковану капусту.
Замісити пісне тісто для вареників і поставити на 30 хвилин. в холодильник. Порції цього тіста і тушкованої капусти вистачить на чотири гарних порції. 

Тісто поділити на 3 частини. Кожну скачати "ковбаскою" 
Порізати тісто порційними шайбочками.
Розім'яти шайбочки, підсипаючи борошно. 
Такий спосіб мабуть самий швидший,бо так завжди ліпила вареники моя бабуся,яка ніколи не мала часу бо:хозяйсвто,городи,робота... 
А я в дитинстві коли їй допомагала, то завжди формувала ковбаску, різала і розминала пальчиками... От так само і цей раз, я прибігла з роботи і швиденько наліпила вареничків на пісну вечерю)))
Розкачати тісто в кружечок,викласти начинку з тушеної капусти.
Зліпити вареники двойним швом.  
Цей раз у мене не зовсім маленькі,але й з капустою зручніше ліпити більшенькі.
На сковороду влити 4 ст.л. олії, додати порізану цибулю 4 шт., перець чорний мелений,цукор 1/2 ч.л. та добре посолити. 
Смажити цибулюдо золотавого кольору на маленькому вогні помішуючи.
Зварити вареники у підсоленому окропі в широкій каструлі в два заходи.
Варити не довго,як вспливуть то біля 3-х хвилин.
Зажарку з цибулею викласти у велику миску, в яку будуть викладатися зварені вареники з капустою. 
На цибулю з олією викладати вареники і підкинути декілька разів,щоб зажарка покрила вареники,накрити кришкою,зварити другу порцію вареників. Знову викласти в миску і підкинути.
Викласти вареники в глиняну миску,щоб зберегти тепло та подавати вареники з капустою гарячими. 


Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 20 Января 2017
# 0

Аж через монитор пахнут

richinna 20 Января 2017
# 0

gutka 20 Января 2017
# 0

гарні вареники , і я на святвечір готувала пісні вареники з капустою, вареники у мене всі люблять))) їсти)))

richinna 21 Января 2017
# 0

ми можемо багато наліпити з дочкою і вареників з картоплею і пельменів,щоб наморозити коли місце в морозильнику є, а от з капустою чомусь не люблю морожені і з сиром

konfairy 21 Января 2017
# 0

А я и пельмени не люблю замороженные! Хотя, когда времени не хватает, это — палочка-выручалочка.

richinna 21 Января 2017
# 0

Я даже если пельмени леплю и в тот же день едим, я их обязательно подмораживаю! Они тогда намного сочнее выходят,чем свежеслепленые и сваренные! 
Попробуй

Oksana_sadova 21 Января 2017
# 0

Дуже люблю такі варенички

richinna 23 Января 2017
# 0

Дякую, ми теж!

Ксюша 24 Января 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014