Гарячий бутерброд зі смаженим окунем під сиром на медовому хлібі. Смачний перекус для любителів риби.
Потрібно на 4 бутерброда:
- Окунь свіжий 2 шт. по 300 г
- Хліб медовий (бородинський) 4 скибочки
- Масло вершкове 4 ч.л.
- Сир твердий 100 г
- Борошно,сіль,спеції за смаком
- Соус солодкий чилі 4 ч.л.
- Сік лимону 1 ст. л.
Рибу почистити та відрізати голову і хвіст.
В борошно додати спеції та обваляти в ньому окунів. Підсмажити на олії з обох боків до хрусткої скоринки.
Свіжий медовий хліб нарізати по всій довжині товщиною 2 см
Хліб намастити маслом та викласти на деко з пергаментом.
Смажені окуні відділити від хребта,розділити на дві половинки та видалити всі кісточки.
Викласти смаженого окуня на медовий хліб шкіркою донизу.
Зверху на рибу викласти натертий сир та запікати в духовці 10 хвилин на верхньому і нижньому нагріві при 200 град.
Медовий хліб вийде з ніжною скоринкою знизу і м'яким всередині.
Подавати гарячі бутерброди зі смаженою рибою під сиром гарячими.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСуперЦе для мене новинкаДякую Інна, що ділишся такими смачними та класними рецептами.
Це мені випадково прийшла така ідея, коли захотілося смачненько перекусити На здоров'я,Оксана!
Смакота. Обожнюю рибу, видалити всі кісточки — для мене це ювелірна робота.
Катя, в окуня їх зовсім не багато,тим більше що вони дуже легко видаляються зі смаженої риби я дуже люблю смаженого окуня,ще найулюбленіша моя риба з хижаків
Ага, но только чтоб уже почищенные "приезжали". Классная идея, Иннуш!
Кто ловит тот и чистит Кстати, у нас на рынке по желанию клиента чистят,только стоит на 2-3 грн. дороже
В нас теж таке на базарі є,зараз навіть в деяких супермаркетах появилося,для тих хто не вміє чи немає часу супер,заплатив трошки дорожче і маєш готову почищену рибу
мені заборонено купувати рибу,крім морської рибак є в хаті