Пиріжки з картопляного дріжжового тіста з соленою часниковою начинкою з бринзи,твердого сиру та зеленої цибулі.
Для тіста:
- Картопля 200 г
- Відвар від картоплі або молоко 1 склянка
- Олія 6 ст. л.
- Цукор 1 ст. л.
- Сіль 1 ч.л.
- Дріжджі сухі 1 ч.л.
- Борошно 4 склянки
Картоплю відварити,злити відвар в склянку 250 мл, картоплю розтерти в пюре.
Додати до картоплі відвар,якщо не вистачило до повної склянки,то долийте молоком.
Остудити до 30 -40 градусів.
Додати олію,цукор,сіль.
Всипати просіяне борошно та дріжджі.
Якщо дріжджі потрібно розводити водою,то додайте їх до теплого відвару.
Замісити м'яке дріжджове картопляне тісто та залишити,щоб підходило.
В мене все робить хлібопіч!
Я ще додала до тіста мелені мускатний горіх,імбир та духм'яний перець.
З половини тіста я приготувала маленькі булочки до борщу, які змастила збитим яйцем.
Дала булочкам підійти та випікала при температурі 200 градусів в духовці 25 хвилин.
Готові гарячі булочки змастила подрібненим часником з вершковим маслом.
Для пиріжків:
- Бринза 150 г
- Сир твердий 150 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Цибуля зелена 5-6 шт.
- Часник 1 головка
- перець чорний
Бринзу та сир натерти на тертушці.
Моя бринза добре розім'ялася виделкою.
Додайте до бринзи яйце,добре вимішайте збиваючи, зелену цибулю,часник та перець.
Якщо бринза не дуже солона, потрібно посолити.
Додати до бринзи з яйцем натертий твердий сир та вимішати.
тісто розділити на невеличкі кульки.
Розплескати та викласти на середину начинку.
Зверху добре зліпити пиріжок та викласти на верх швом на стіл чи деко.
Можна пиріжки надрізати зверху ножицями..
Не прорізаючи тісто до кінця,тільки грубу частину.
Змастити пиріжки яйцем та посипати кунжутом.
Випікати солоні пиріжки з бринзою та сиром в духовці 20-25 хвилин при 180-200 градусах.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиПирожка обалденные, о у тебя духовочка появилась! С обновочкой тебя!
ага,появилась!Спасибо!
аэрогриль теперь пылится?
нет, каждая техника отвечает за какие-то блюда)))) печеный картофель,например, вкуснее всего в аэрогриле!
Иннушик, ты — гений Эх-х! Постный борщ второй день едим, ёлки Жарила ржаные булочки-пампушки с начинкой из лука, чеснока, укропа, петрушки и масла (обычно пекла по рецепту Ольги Рядинской, но сегодня душа хотела экспериментов . А хочу твои пирожки к грибному супчику! Ура! Пюре осталось от ужина!
Ох, ну, что сказать... доедают твои булочки с травкой с чаем (зелень, сыр, чеснок!). Для фото ничего не осталось, да и дождь целый день льет как из ведра. А тесто вроде бы похоже на сибирские шанежки — надо Машуньку спросить. Да, в начинку я, всё же, как истинная конотопская в..., ну,не будем уточнять, добавила всё имеющуюся траву — лук, укроп, петрушку. И конечно с сыром намного вкуснее! Иннуш, спасибо тебе, дорогая за пампушки премиум класса
На здоровье,дорогая!
ах да плюшки
Спасибо,Ксюша!
Хочу дождь!
Зачем зашла на сайт вечером??
Идеальная форма — наверно Инна их покупает в кафе готовые
Я оплачу билеты — приедь к нам а.. Бронирую??
— Конечно +100500!
вместо моря на Урал?
Такая аппетитная выпечка, что аж ручки "зачесались" приготовить! Хоть не заходи на сайт!
Заходи,угощайся,не стесняйся!