Потрібно:
- Гірчичний порошок 50 г
- Вино сухе біле 200 мл
- Цибуля середня 1 шт.
- Часник 2-3 зубчика
- Сіль 1/2 ч.л.
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Паста томатна 1 ч.л.
- Перець чілі(або соус табаско) 1/2 ч.л.
- Мед 1 ст. л.
Вино вилити в каструлю,додати цибулю та часник.
Варити під кришкою 7 хвилин.
Процідити вино через сито в глибоку миску.
Додати до гарячого сухого вина суху гірчицю, сіль.
Додати до гірчиці томатну пасту та перець чілі
Все вимішати та влити олію.
Влити до гірчиці мед(штучний) та замішати.
Якщо гірчиця вийде дуже рідкою її можна прогріти на водяній бані чи в мікрохвильовці 1 хвилину.
А взагалі гірчиця має постояти до охолодження в кімнатній температурі, а потім ще 2-3 доби в холодильнику,щоб дозріти, там вона і загусне.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЦікаво, беру на замітку..
Дякую!
Часто в горчице запекаю мясо или рыбу. С такой получится намного вкуснее!
Спасибо, Иннуся! Утащила!
Это точно!