Потрібно:
- Насіння тміну (зіри) 1/2 ч.л.
- Сіль морська 1 ч.л.
- Перець чилі 1-2 шт.
- Часник 4 вел.зубчика
- Оцет червоний винний 1-2 ст. л.
- Оливкова олія 4 ст. л.
- Сухарі паніровочні 1-2 ст.л.
Взагалі в червоний соус йдуть сушені червоні гострі перцюжки,які заливаються окропом на півгодини.
Я маю запас свіжих морожених перчиків чилі,тому використовую їх.
Всі інгредієнти крім сухарів скласти в глибоку миску та подрібнити блендером.
Коли червоний канарський соус стане однорідним
всипати подрібнені сухарики та ще раз перебити блендером.
Сухарів, казже моя рідненька сестричка, додавати до бажанної густоти, або взагалі можна без них:)
Комментарии
следить за комментариями